//Biztonságos konténer rendelés közterületre
kontener-szallitas

Biztonságos konténer rendelés közterületre

A konténer rendelés olyan megoldás, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű hulladék hatékony és gazdaságos elszállítását. Előnye, hogy időt és pénzt lehet vele spórolni, hiszen nem kell többször elmenni a hulladéklerakóba, hogy elszállítsuk a szemetet.

Ügyintézés közterületre rendelés esetén

Ha konténer rendelés mellett dönt, a konténert vagy saját területére, – vagy ha ez nem lehetséges, akkor közterületre tudja elhelyezni. Ha Budapest belvárosában van szüksége a konténerre, akkor nagy valószínűséggel közterületen tudja azt lerakatni. Ebben az esetben pedig szükség lesz területfoglalási engedélyre, amit a helyileg illetékes önkormányzatnál lehet kérni. A kitöltendő nyomtatvány a legtöbb esetben online is letölthető, meg kell jelölni rajta, hogy a milyen méretű konténert szeretne elhelyezni, hogy hová szeretné letetetni, illetve, hogy mennyi időre. Amennyiben parkolóba kéri, akkor legalább 2-3 parkolóhelyre szükség lesz, hogy a teherautó le tudja tenni, majd el tudja szállítani a megpakolt konténert. A területfoglalási engedély általában térítési díjköteles, aminek összege önkormányzatonként változhat.

Területfoglalási engedély hiányában komoly bírságot szabhatnak ki Önre, ezért felhívjuk figyelmét, hogy ezt minden esetben intézni kell! Amennyiben az engedély költségeiről vagy az ügyintézés részleteiről szeretne tájékozódni, megteheti azt az illetékes szervnél telefonon, vagy online.

kontener-szallitas

Konténer rendelés saját területre

sittszállítás lényegesen egyszerűbb, ha magánterületen szeretné elhelyezni. Ebben az esetben ugyanis nincs szükség engedélyre, viszont van néhány részlet, amit érdemes alaposan átgondolni a bérlés előtt. Először is, hogy a telken belül hová szeretné elhelyezni a konténert. Ez a hely legyen jól megközelíthető és elég nagy a sittkonténer vagy vegyes hulladék konténer számára. Ezen kívül érdemes minél közelebb tenni a felpakolandó hulladékhoz.

Konténer rendelés árak

Amennyiben önnek is szüksége van konténerre, ne habozzon, keressen minket elérhetőségeink egyikén! Kérjen ajánlatot online vagy telefonon, és mi igényeinek megfelelően egyedi árajánlatot készítünk, mely nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget. A konténer ára függ a konténer méretétől, a földrajzi távolságoktól, illetve, a bérlés időtartamától. Hívjon minket még ma, bízza ránk a hulladékszállítást!

Elérhetőségeink:

  • Web: https://sittkontener.hu/
  • E-mail cím: m.pal[kukac]interbridge-trade.hu
  • Mobilszám:+36/70-368-58-24