Gyógyulj japán vízkúrával természetesen!

hirdetes

Japánban élnek a világon a legtovább az emberek. Egészségesebben táplálkoznak, mint az európaiak, azon felül sok természetes gyógymódot használnak, mint például a vízkúra. Gyógyítási filozófiájuk azt sugallja, hogy a legjobb gyógymód a megelőzés, illetve használják a természetben rejlő ősi erőt.

Egy Japánban és Ázsia több részén elterjedt ősi gyógymód az úgynevezett éhgyomra való vízivás, ami jól ismert és bevett gyakorlat az ottani emberek között.

A japán orvosi társadalom is elismeri ezt a gyógymódot, mint mellékhatások nélküli és rendkívül eredményes gyógyír sok súlyos betegségére.

A JAPÁN VÍZTERÁPIA KEZELI A KÖVETKEZŐ BETEGSÉGEKET, TÜNETEKET:

fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás panaszok, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és emésztési zavarok, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, daganatok

Maga a vízkúra módszere rendkívül egyszerű és bárki könnyedén elvégezheti. A kúrához nem ajánlatos klóros, esetlegesen más szennyeződésekkel is teli csapvizet inni, sem ásványvizet. A legjobb a tisztított csapvíz.

A VÍZKÚRA LÉNYEGE: IGYON VIZET ÉHGYOMORRA!

  • Reggel, ahogy felébred, első dolga legyen (még fogmosás előtt), hogy éhgyomorra igyon 4-6 pohár (0,8-1,2 liter) vizet egyszerre.
  • Csak ~1 óra elteltével reggelizhet meg!
  • Súlyosabb betegségek esetén a kúrát az első hetekben napi 3x később napi 2x ajánlatos elvégezni. Minden esetben fontos, hogy a vízivás előtt és után egy órával ne együnk semmit.
  • Lefekvés előtt 2 órával ne igyunk üdítő italt vagy alkoholt.

Akinek nehezére esik meginni ennyi vizet egyszerre, használja a fokozatosság elvét és napról napra növelje a mennyiséget. Előbb-utóbb hozzá fog szokni. Ha nem tudjuk egyszerre meginni ezt a mennyiséget, a felénél tartsunk egy 2 perces szünetet és aztán folytassuk tovább.

Krónikus betegségek esetén, mint pl. ízületi gyulladás, ajánlott, hogy az első héten csak három napig csinálják a kúrát, majd a második héttől minden nap.
A vízkúránk nincsenek mellékhatásai, az első néhány napon kellemtelen lehet a sok víz a gyomorban, de ez pár perc után elmúlik, majd néhány nap után megszokjuk. Természetesen a reggeli vizeletürítés sokkal intenzívebb lesz és ez a mennyiség megindítja a reggeli székletet is.

Nagyon ritka esetben érezhet fejfájást vagy kisebb kellemetlen érzést az első pár napban, de ez a méregtelenítés jele, a szervezet küzd azért, hogy megszabaduljon a felhalmozódott mérgektől.

Természetesen napközben megismételhetjük a kúrát 2x-3x is, fontos, hogy előtte és utána egy órával ne együnk és ne feledkezzünk el a só beviteléről sem: minden 4.-5. pohár vízhez (vízivás előtt) vegyünk a szánkba a nyelv alá 15 percig egy teáskanálnyi (négy öt nagy szem Himalája) jó minőségű kezeletlen étkezési natúr sót, ne nyeljük le, a többsége szívódjon fel a nyálkahártyán. Ami nem szívódik fel azt ki kell köpni.

Hihetetlen, de ez az egyszerű vízkúra (+ helyes étrend, mozgás, hit, vonzás) pár hónap alatt , cukorbetegségből, magas vérnyomásból (talán a rákból is) gyógyított ki számtalan embert, sikertörténetek sora született meg. Jó mindennapi szokásokat kell kialakítani! Aki nem szenved semmilyen súlyos betegségben az is nagyszerűen fogja érezni magát és jelentős energiaszint emelkedést és állapotjavulást fog tapasztalni.

A kúra ugyanis tisztítja a vastagbelet és elősegíti, hogy a tápanyagok felszívódjanak, segíti a fogyást, lassítja az öregedést, regenerálja a sejteket, kimossa a mérgeket a vérünkből, bőrünk feszes és sugárzó lesz, energiával töltődünk fel, segít leküzdeni és elviselni a stresszt, segíti a nyirokcsomó működését és a gyulladások leküzdését, erősíti szerveinket és immunrendszerünket is.

Jókor igyál:

15 perccel a (fő) étkezések után, tilos innod vagy enned bármit is 2 óra hosszat;
– az idős személyek, vagy azok, akik valamilyen egészségügyi probléma miatt nem képesek reggelente, üres gyomorra annyi vizet meginni, kezdhetik kisebb vízmennyiséggel a kezelést, fokozatosan növelve a dózist az előírt értékig.

Ezek az eljárások hozzásegítnek ahhoz, hogy kigyógyulj a jelenlegi betegségedből, mint ahogy ahhoz is, hogy egészséges életet élj – bíztatnak a tudósok.

Mennyi ideig kell „vízikúrát” végezz, betegséged függvényében?

– magas vérnyomás orvoslására 30 napos kúra;
– gyomorhurut esetén 10 napos kúra;
– cukorbetegség esetén 30 napos kúra;
– székrekedés esetén 10 napos kúra;
– tüdőbaj esetén 90 napos kúra szükséges;
– ízületi gyulladás esetén, az első héten 3 napos kúra, míg a második héttől kezdve mindennapi kezelés ajánlott.
 

Ami igencsak fontos, a kezelésnek nincsenek mellékhatásai – állítják a szakemberek. Egyetlen szokatlan dolog állhat fenn, a kúra kezdeti fázisában: a gyakori vizelés, ami nem jelent problémát.

További tanácsként azt ajánlják a tudósok, hogy érdemes napirenden, rutinos tevékenységként folytatni a „vízikúrát”, az egészséges és aktív életmód megtartásának érdekében.

Sose fogyassz vizet étkezés közben!
 

Ez az egyetlen kikötése és aranyszabálya kúrának. Hogy miért? Felsorolunk néhány igencsak megfontolandó érvet számodra, ha te is ezen személyek közé tartoznál:
– az elfogyasztott víz megkeményíti a gyomorban a bevitt táplálékot, főként hogyha az zsíros volt;
– a víz hatására lelassul az emésztés, pontosabban a gyomor emésztőenzimjei felhígulnak a folyadék hatására, így képtelenek lesznek elvégezni a feladatukat. – A gyomorsav által keltett reakciók során, az ételekből kiválasztott szerves anyagok helyett a „lötty” szívódik fel, amely lerakódik a belek falára, később zsírszövetté alakulva és kedvezve a rák kialakulásának.

Forrás: http://vizmegoldas.hu/vizszures/test/
http://www.watercure.com/udc6.html

Legyél az első hozzászóló!

Küldj üzenetet!

Az email címed nem lesz látható.
tizenegy + 18 =