Padovai virsli saláta

  Beküldte: Okoskertesz    

december 10, 2017

Gyors saláta vendégvárónak, de akár ünnepekre is.

Elkészítés lépései

1A majonézt, a tejfölt és a citrom levét összekeverjük a mustárral.

2Ízesítjük sóval, fehérborssal és mustárral.

3A füstölt virslit, a burgonyát, az uborkát és a póréhagymát kisebb darabokra vágjuk.

4A virslit, valamint a zöldségeket összekeverjük az ízesített majonézzel.

5Hűtőbe tesszük min 2 órára, hogy az ízek összeérjenek /de még sokkal finomabb, ha egy éjszakát áll /.

Hozzávalók

30 dkg füstölt virsli,

20 dkg héjában főtt krumpli,

4 db közepes csemege uborka,

1 szál póréhagyma,

1 dl majonéz,

1,5 dl tejföl,

só,

fél citrom leve,

őrölt fehérbors,

porcukor,

mustár

00:00

Legyél az első hozzászóló!

Küldj üzenetet!