hirdetes

Gesztenyés csók

  Beküldte: Okoskertesz    

december 9, 2017

A receptet Somodiné Horváth Valéria olvasónk küldte be hozzánk.

Elkészítés lépései

13 tojásfehérjéből kemény habot verünk,

2Hozzáadunk 20 dkg porcukrot, 1 evőkanél rumot, 1 csomag vaníliás cukrot, 20 dkg cukrozatlan gesztenyemasszát,

310 dkg darált diót ( vagy mogyorót, vagy mandulát ).

4Sütőpapírral bélelt tepsibe diónyi halmokat rakunk, 180°-on kiszárítjuk.

Hozzávalók

3 tojás fehérjéje,

20 dkg cukor,

1 evőkanál rum,

1 csomag vaníliás cukor,

20 dkg cukrozatlan gesztenye massza,

10 dkg darált dió

00:00

Legyél az első hozzászóló!

Küldj üzenetet!

Az email címed nem lesz látható.




Biztonsági megerősítés *